Jum FoLLow..

Sunday, 13 November 2011

Steamed Mini Apams (Orer from Kak Nina-10 Nov 2011)

Assalamualaikum semua....
Alhamdulillah ada lagi kawan-kawan yang berminat untuk membuat tempahan apam. Ed bersyukur kerana rakan-rakan tidak putus-putus membuat tempahan dari Homemade Deli Treats. Alhamdulillah dengan ini Ed sekurang-kurangnya tahu bahawa semua customers Ed berpuas hati dengan setiap treats yang Ed sediakan. Alhamdulillah.....Malah ada yang membuat repeat orders. Million thanks to all of you lovely friends.

Kali ni tempahan Ed terima dari Kak Nina, my lovely sis. I love u loads dear sis!So surprise bila dapat sms dari Kak Nina..Katanya dia baru tahu yang Ed ada blog and run a business! "How bad I am" kata Kak Nina sebab tak tahu yang Ed dah run new business. Antara kata-kata Kak Nina yang Ed xdapat lupa sehingga hari ini adalah (sekadar ingin berkongsi dengan semua rakan-rakan terhadap komen-komen positif yang Ed terima): "I'm so proud of you dear, and dont stop doing this". Terima kasih sangat-sangat buat Kak Nina dengan semangat yang diberikan untuk Ed. Insya Allah Ed tidak akan berhenti malahan Ed akan sentiasa berusaha mudah-mudahan Ed dapat kembangkan lagi perniagaan kecil Ed ini. Ed mohon doa-doa dari rakan-rakan sekalian. :)

Ok,banyak pulak Ed melalut!hehehe...berbalik kepada tempahan dari Kak Nina..... Di bawah Ed kongsikan gambar-gambar mini apam yang Ed sediakan untuk Kak Nina. Kata Kak Nina apam ni for her daughter, Puteri for her class party. Sempena sambutan Hari Kanak-Kanak Sedunia. Party was held on 11 Nov 2011. But the orders Ed delivered on 10 Nov 2011. Sebabnya rumah Kak Nina kat TTDI, jauh sangat nak hantar.hehehe..nasib baik office Kak Nina kat area Bangi je..so Ed hantar je la petang 10 Nov. Kak Nina order 100pcs apam. 50pcs apam swirl with chocolate filling. And another 50pcs apam simple dot-dot with chocolate filling. Nie la rupe apam-apam tu semua! Enjoy it dearies.....hehhehe.. 50pcs swirl apams with chocolate filling and vibrant colors.
Another 50pcs mini simple dot-dot apams with chocolate filling in vibrant colors.

So..that's it! cantik tak the patterns and colors????!hehehhehe..alhamdulillah Kak Nina suke dan berpuas hati..Katanya more orders will be coming!!!!! Thanks load dear Kak Nina...I love u!!!!!muaaaahhhsssssss...

No comments:

Post a Comment